Service, Installatie en Montage

De servicetechnici van ASSA ABLOY staan voor u klaar!

Of het nu gaat om de montage van de producten, het met regelmaat onderhouden van de gemonteerde producten, het oplossen van storingen op locatie of het repareren/reviseren van producten in onze werkplaats? Onze servicepartners zijn geselecteerd en opgeleid om u de beste kwaliteit te leveren.

Doordat we een landelijke dekking hebben, zijn onze servicepartners altijd snel ter plaatse. Altijd met de benodigde kennis, expertise en producten aan boord van onze serviceauto’s. 

Servicecontract
Storingen komen altijd onverwachts. Uit ervaring blijkt dat met een gedegen servicecontract problemen kunnen worden voorkomen, doordat onze servicepartners anticiperend kunnen optreden tijdens onderhoud. Dit is zeer belangrijk wanneer het gaat om vitale plaatsen, zoals toegangsdeuren en technische ruimtes. Met een contract profiteert u bovendien van lagere tarieven en heeft u voorrang bij calamiteiten.

Indien u gebruik maakt van een voor u op maat gemaakt servicecontract profiteert u van een aantal voordelen:

  • Aantrekkelijke tarieven ( 25% - 35% korting)
  • 7 dagen per week 24 uur per dag ondersteuning
  • Exclusieve toegang tot onze storingstelefoon waardoor u buiten kantoortijden toch voorzien wordt van de door u gewenste service