Service, Installatie en Montage

De servicetechnici van ASSA ABLOY staan voor u klaar!

Of het nu gaat om de montage van de producten, het met regelmaat onderhouden van gemonteerde producten, het oplossen van storingen op locatie of het repareren en of reviseren van producten in onze werkplaats? Onze technici zijn geselecteerd en opgeleid om de beste kwaliteit te leveren.

Doordat we een landelijke dekking hebben, zijn onze technici altijd snel ter plaatse. Altijd met de benodigde kennis, expertise en producten aan boord van onze serviceauto’s.

Servicecontract
Storingen komen altijd onverwachts. Uit ervaring blijkt dat met een gedegen servicecontract problemen kunnen worden voorkomen, doordat onze technici anticiperend kunnen optreden tijdens onderhoud. Dit is zeer belangrijk wanneer het gaat om vitale plaatsen, zoals toegangsdeuren en technische ruimtes. Met een contract profiteert u bovendien van lagere tarieven en heeft u voorrang bij calamiteiten.

Indien u gebruik maakt van een voor u op maat gemaakt servicecontract profiteert  u van een aantal voordelen:

  • Aantrekkelijke tarieven ( 25%- 35% korting)
  • 7 dagen per week 24 uur per dag ondersteuning
  • Exclusieve toegang tot onze storingstelefoon waardoor u buiten kantoortijden toch voorzien wordt van de door u gewenste service

Serviceformulieren   
Producten kunt u ter controle naar ons toesturen. Desgewenst kunt u daarna het product laten reparen of compleet laten reviseren. U kunt hiervoor gebruik maken van het reparatieformulier:

Indien u liever een servicetechnicus op locatie wenst om direct een storing op te lossen, dan kunt u gebruik maken van het formulier 'Aanvraag Servicetechnicus: