Digitale bestekservice

Snel, compleet en eenvoudig een bestek samenstellen.

Snel en efficiënt
Via een eenvoudige keuzestructuur kunt u op deurfunctie een compleet hang- en sluitwerkbestek samenstellen. U kunt, indien gewenst, voorkeursinstellingen aangeven, die vervolgens worden doorgevoerd in het gehele bestek. Door het beantwoorden van een aantal vragen zoals type deur, type ruimte, prestatie-eisen, regelgeving en normen et cetera worden deurfuncties geselecteerd. Hoe meer keuzes u maakt, hoe specifieker het resultaat is.

Geteste concepten
De samenhang van de producten per deurfunctie zijn getest en voldoen aan alle gestelde normen zoals NEN-EN, SKG, brandwerendheid, et cetera. Door de perfect op elkaar afgestemde producten worden bouw- en faalkosten verminderd.

Alle informatie in één systeem
De producten en concepten zijn volledig gedocumenteerd met omschrijvingen op product-, deurfunctie- en projectniveau. U kunt zelf aangeven of u een STABU-uitwisselformaat wenst of een recapitulatie van uw bestekteksten. Van elk product zijn er productbladen, handleidingen, CAD-tekeningen en foto’s beschikbaar. Voortaan heeft u alle productgegevens voorhanden binnen één systeem. De producten zijn tevens opgenomen in de BouwConnect Bibliotheek.

Met één klik een offerte aanvragen
De digitale bestekservice van ASSA ABLOY biedt de mogelijkheid om een project aan te maken en de gekozen deurfuncties hierin op te slaan. Zodra een project gereed is, kan men met één druk op de knop een offerte aanvragen. Ga direct naar de digitale bestekservice.   

Bekijk hieronder het filmpje over de bestekservice van ASSA ABLOY voor meer informatie.