LIPS Vanguard

Het cilindersysteem voor het midden- en kleinbedrijf.

De betrouwbare oplossing voor middelgrote sluitplannen
Voor sluitplannen in het midden- en kleinbedrijf gelden uiteenlopende eisen. Vaak blijkt het nodig om diverse sleutelniveaus te onderscheiden en is er behoefte aan een groot aantal verschillende sleutels. LIPS Vanguard is het cilindersysteem waarmee dat alles mogelijk is. De ideale oplossing voor het middensegment van de utiliteitsbouw en de hoogste segmenten van de woningbouw.

Bescherming tegen kopiëren
LIPS Vanguard biedt om te beginnen veel bedieningscomfort. Zo maakt het systeem gebruik van een keersleutel: de gebruiker steekt de sleutel daardoor altijd goed in. De sleutels worden beschermd tegen ongeoorloofd kopiëren door middel van een modelbescherming op het sleutelprofiel. Dat de cilinder is voorzien van het KWD-systeem
bemoeilijkt namaken eens te meer. Extra sleutels kunnen alleen met een sleutelcertificaat worden besteld.

Klaar voor de dagelijkse praktijk
De kwaliteit van de Vanguard cilindersystemen is hoog, precies zoals u van LIPS mag verwachten. Ze zijn afgestemd op een gemiddeld intensief gebruik. En bovendien slijtarm, slagsleutelbestendig en beveiligd tegen uitboren en aftasten. Ten aanzien van de cilinders heeft u de keus tussen ZWAAR (SKG**) en EXTRA ZWAAR (SKG***). Het assortiment is royaal en omvat naast europrofiel cilinders, ook modulaire europrofiel cilinders, waarbij desgewenst de cilinderlengte nog kan worden gewijzigd. Ook cilinders met vrijloop behoren tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld voor toepassing in combinatie met nood- en motorsloten.

LIPS Vanguard staat voor:

  • Ruime mogelijkheden voor seriesluitingen (sluitplannen met meerdere niveaus)
  • Veiligheidsclassificatie: SKG** en SKG*** (resp. ZWAAR en EXTRA ZWAAR inbraakwerend)
  • Sleutelbescherming op basis van het sleutelprofiel: nabestelling alleen via certificaat
  • Keersleutel voor extra bedieningscomfort
  • Ruim assortiment voor brede inzetbaarheid

Klik hier om de complete brochure te downloaden.