Onze merken

Zeven kwaliteitsmerken

Binnen ASSA ABLOY Nederland bundelen meerdere vertrouwde spelers hun krachten.

Het resultaat is een overtuigende dienstverlening, gebaseerd op zeven kwaliteitsmerken die zich al ruimschoots hebben bewezen:

Nemef staat voor betrouwbare veiligheid en vakmanschap. Sinds 1921 is Nemef een begrip in de bouwwereld met tal van innovatieve producten en concepten. Het assortiment bestaat uit binnendeursloten, veiligheidssloten, meerpuntssluitingen, veiligheidscilinders, sluitsystemen, beslag en elektronische toegangscontrolesystemen.
LIPS is een oer-Hollands merk, actief sinds 1871, dat uitgroeide tot een begrip in (elektro) mechanische sloten en sluitsystemen. Met verreweg het meest complete aanbod in de markt richt LIPS zich specifiek op het ontwikkelen en aanbieden van producten en oplossingen voor de utiliteitsbouw.
IKON is al sinds 1926 een succesvol merk in Europa. Een innoverende koploper met geavanceerde producten en oplossingen, afgestemd op de wensen van afnemers en eindgebruikers. Wereldwijd is IKON een leidend merk in mechanische en elektromechanische cilinders en nood-, paniek- en veiligheidsbeslag.
YALE is een pionier in de wereldwijde markt van vergrendelingssystemen. Gestart in 1840, groeide het uit tot een merk van formaat in meer dan 125 landen. Met name gericht op de veeleisende woningmarkt en de kwaliteitsgerichte doe-het-zelver.
effeff is het wereldwijd leidende merk voor vergrendelings- en ontgrendelings-oplossingen en marktleider in elektrische deuropeners. Al sinds 1936 is effeff een sterk merk en een vaste waarde voor de industriële markt en utiliteits- en woningbouw.
ABLOY is internationaal leidend in het ontwerpen en produceren van elektromechanische vergrendelingsproducten voor bouwprojecten en professionele eindgebruikers en staat bekend om zijn hoge kwaliteit motor- en solenoidsloten, hangsloten en cilinders.
ASSA ABLOY is internationaal leidend in het ontwerpen en produceren van mechanische en elektromechanische ver- en ontgrendelingsproducten voor beveiliging en veiligheid. Het gaat daarbij om hoogwaardige en innovatieve oplossingen: deurdrangers, deurautomaten en een online systeem voor toegangscontrole, onder de naam Aperio.