ASSA ABLOY viert 20 jaar als innovatieve marktleider

Sinds onze oprichting in 1994 heeft ASSA ABLOY een enorme groei doorgemaakt door een combinatie van organische groei en ruim 200 overnames. De Groep is nu bijna 15 keer zo groot als bij de oprichting, heeft ca. 43.000 medewerkers in ruim 70 landen en een jaaromzet van ca. SEK 47 miljard.

Tijdens onze 20-jarige reis zijn we getransformeerd van een traditionele slotenfabrikant in Scandinavië tot een wereldleider op het gebied van deursluitsystemen. Overal ter wereld realiseren mensen zich dat onze innovatieve oplossingen hun leven echt vereenvoudigen en verrijken. Wij zetten onze missie overal en voor iedereen voort: nu en in de toekomst.

Wereldwijd neemt de vraag naar beveiliging, veiligheid en gemak toe. Ons aanbod, onze marktpenetratie en ons assortiment innovatieve producten om kantoren, ziekenhuizen, woonhuizen, openbare gebouwen en hotels veiliger te maken, zijn groter dan ooit.

Met behulp van de meest competente mensen in de branche, heeft ASSA ABLOY het beste  productaanbod ter wereld gerealiseerd. Of je nu ons merk aan de buitenwacht presenteert of het bedrijf achter de schermen op rolletjes laat lopen: ieder van jullie levert iedere dag weer een belangrijke bijdrage. En omdat we blijven groeien, trekken we meer mensen zoals jullie aan: competente, innovatieve en gemotiveerde medewerkers die ons succes voor de toekomst waarborgen.