Scholte en de Vries Estoppey

Contact Marc de Boer, Cor Paans
Adres Stammershove 5
1112 VA Diemen 
Telefoon +31 (0)88 006 5026
Website www.sv-e.nlScholte & de Vries – Estoppey (kortweg SV-E) is een professionele groothandel welke zich gespecialiseerd heeft in de verkoop, service en begeleiding rondom machines, gereedschappen, hang- en sluitwerk, bevestigingsmiddelen, werkplaatsinrichtingen, werk- en bedrijfskleding. Met specialisten op vele diverse vakgebieden biedt SV-E vanaf 4 verschillende locaties de service zoals u dat van een gelijkwaardige partner mag verwachten. 

Naast de bouw en industrie heeft Scholte & de Vries – Estoppey een dusdanig gevarieerd artikelbestand van ruim 53.000 artikelen, direct uit voorraad leverbaar, dat wij ons op diverse markten begeven. Naast de grotere bouwbedrijven, aannemers in de utiliteits- en woningbouw, installatiebedrijven, technische diensten, scheepsbouw, scholen, overheidsinstanties en elektro technische bedrijven zijn wij ook in de gelukkige omstandigheid om o.a. woningbouwcorporaties, vervoersbedrijven, glashandels, de timmerindustrie en de betere doe-het-zelver tot onze klantenkring te mogen rekenen. Juist door deze verscheidenheid zijn wij compleet op vele gebieden. 

SV-E kenmerkt zich door haar service, de kwaliteit en haar betrouwbaarheid. Door zich aan te sluiten bij de grootste inkoopcombinaties in Nederland en Duitsland wordt voor u óók de scherpste prijs gewaarborgd. Dit opgeteld bij het uiterst deskundige team van medewerkers en de visie waarin u als klant immer centraal staat maakt Scholte & de Vries – Estoppey tot een sterke speler in de Nederlandse markt. 

Om zo'n sterke speler in Nederland te blijven zal SV-E ook in de toekomst zich blijven ontwikkelen. In de nabije toekomst ligt daarom onze visie onder andere op het creeren van een centraal magazijn, het uitbreiden van de webshop via deze site, het verder professionaliseren van de logistieke afdeling waarbij de foutkans tot nihil beperkt moet worden en het intensiveren van het contact met u als (potentiele) klant.