SMARTair™ is de perfecte oplossing voor uw gebouw!

Dankzij de slimme technologie en het ontbreken van bekabeling is het systeem geschikt voor elk type gebouw. SMARTair™ kan worden aangepast aan de wensen waardoor een gebruiksvriendelijke werkomgeving gecreëerd kan worden.

Gezondheidszorg

In dokterspraktijken, tandartspraktijken, apotheken, fysiotherapiepraktijken of bejaardentehuizen kunt u SMARTair™ inzetten voor het beveiligen van ruimten waarin zich cliënten en medewerkers bevinden of waar geneesmiddelen en persoonlijke en/of gevoelige gegevens worden bewaard. Deze voorzieningen
moeten 24 uur per dag toegankelijk zijn. Dit systeem kan zelfs worden voorzien van de nieuwste anti-bacteriële coating.

Referenties:

Hospital 12 October, Madrid (Spanje)

Onderwijs

SMARTair™ beveiligt schoolgebouwen, kinderdagverblijven, studiecentra en studentenkamers tegen vandalisme en diefstal.

Referenties:

Studentencomplex Rialto Court, Durham (Engeland)
BTH Uni (Zweden)

Sportcomplexen

SMARTair™ is de perfecte oplossing voor toegangscontrole voor sportzalen, kleedruimtes, kuuroorden, wellnesscentra en zwembaden die vaak over verschillende toegangen en/of dienstruimten beschikken. SMARTair™ heeft ook een speciaal slot voor kluisjes.

Referenties:

FitFactor (België)

Openbare gebouwen

SMARTair™ biedt beveiligde toegang voor onder andere culturele centra, bibliotheken, buurthuizen en andere openbare gebouwen.

Referenties:

Denmark Griskov (Denemarken)

Commercieel

SMARTair™ is bij uitstek geschikt voor veilige toegangscontrole van bedrijven, kantoren en kleine winkels. Waardevolle eigendommen en bedrijfsgegevens zijn veilig voor ongenode gasten.

Referenties:

Onderzoekscentrum INTA Madrid (Spanje)

Multiresidentieel en klein commercieel

Voor facilitair managers of huismeesters van appartementencomplexen, vakantiecentra, kleine hotels of pensions kan SMARTair™ het probleem van het bijmaken en vervangen van sleutels en sloten oplossen.

Referenties:

Studentencomplex Rialto Court, Durham (Engeland)