Functionaliteit LIPS Zorgslot

Lees hier meer over de functie van het Zorgslot

Verzorgd in veiligheid

Zelfvergrendeling, statuscontrole, cilinderbediening: dankzij de vele functionaliteiten van de onderdelen in het LIPS Zorgslot is veiligheid optimaal verzekerd. Bovendien wordt de garantie van veiligheid nog eens extra benadrukt doordat het EL561 solenoidslot voldoet aan de extra zwaar inbraakwerende klassering SKG**®. Daarnaast voldoet het slot aan de prNEN-EN 13633 en prNEN-EN 13637 ontwerpnormeringen voor elektrisch gestuurde systemen bij  vluchtdeursluitingen en nooduitgangen. Het slot is verder getest op een gebruiksfrequentie van 200.000 handelingen.

Verzorgd in montage

Naast veiligheid, zekerheid en bescherming is het LIPS Zorgslot vooral ook ontwikkeld voor gemak. Niet alleen voor de verschillende soorten gebruikers, maar juist ook als het gaat om installatie en montage. Het LIPS Zorgslot laat zich gemakkelijk in zowel bestaande als nieuwe situaties toepassen. Zo kan het slot eenvoudig het bestaande DIN-slot in een deur vervangen. Het LIPS Zorgslot is leverbaar in verschillende doornmaten en geschikt voor europrofiel cilinders van 17 mm.
Ook bij de elektromechanische componenten is er rekening gehouden met montagegemak. Zo is de voeding eenvoudig in het kozijn aan te brengen. U kunt kiezen uit diverse inbouw kabeloverbrengingen. Onzichtbaar te plaatsen in de openingshoek van de deur.

Verzorgd in functionaliteit

Het LIPS Zorgslot is beschikbaar met diverse functionaliteiten. Variërend van de standaard Basis zorgschakeling tot de zorgschakeling met privacyfunctie en de zorgschakeling met zowel privacyfunctie als cliëntensleutel.

Verzorgd in beschikbaarheid

Het LIPS Zorgslot bestaat niet alleen uit een slot, maar juist ook uit alle onderdelen die daarbij horen. Natuurlijk beginnend met het elektromechanische slot zelf, inclusief sluitplaat en deurbeslag. Naast deze standaardonderdelen zijn er ook verscheidene extra componenten beschikbaar. Zo kunt u het systeem bijvoorbeeld uitbreiden met een krachtige voeding, een montagebeugel en de keuze uit 6 of 10 meter bekabeling (desgewenst met inbouw kabeloverbrengingen).
Verder bestaat de mogelijkheid van een dranger met glijarm of allerlei extra’s zoals scharnieren, vingerbeschermingsprofielen en automatische inbouw valdorpels. Voor het beslag geldt dat het beschikbaar is in een ruim assortiment RVS- en aluminiumuitvoeringen, speciaal ontwikkeld in combinatie met het slot. Met productcodering, die u in de brochure vindt, stelt u zelf het gewenste beslag op maat samen.